Η Adv Silicone Pump Sleeve είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για όλους τους λάτρεις της ευχαρίστησης. Το διαφανές σιλικόνης υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή της, επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει το θέαμα της αντλίας καθώς χρησιμοποιείται. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να επιτύχουν μεγαλύτερη διάρκεια και άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης της αντλίας.

Η Adv Silicone Pump Sleeve είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό σιλικόνης, η οποία εξασφαλίζει άνεση και ελαστικότητα. Επιπλέον, η χρήση της βελτιώνει το πάχος και το μήκος της αντλίας, ενώ παράλληλα παρέχει ισχυρό κράτημα και μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη χρήση.

Η Adv Silicone Pump Sleeve είναι εύκολη στη χρήση και καθαρίζεται εύκολα. Για να τη χρησιμοποιήσετε, απλά τοποθετήστε την στην αντλία σας και απολαύστε το αίσθημα της αύξησης του μεγέθους σας. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα μεγέθη αντλιών, καθιστώντας την ιδανική για όλους.

Με την Adv Silicone Pump Sleeve, μπορείτε να απολαύσετε την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας στο κρεβάτι. Αποκτήστε το σήμερα σε ασυναγώνιστη τιμή και αισθηθείτε την πλήρη δύναμη της αντλίας σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
ColorTransparent
BrandCalExotics
ManufacturerCalExotics
MaterialSilicone
Mean Diameter3.750000
Maximum Diameter3.750000
Weight0.078000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογήστε το προϊόν:Adv Silicone Pump Sleeve
Η Βαθμολογία σας

       ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!